Isännöitsijä Helsingissä

Taloyhtiösi etu on meille ykkösasia – saat palvelua myös Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella

Munkin Isännöinti Oy:n isännöitsijä on apunasi esimerkiksi silloin, kun suunnitteilla on taloyhtiön putki- tai julkisivu­remontti, turvallisuus­asiat mietityttävät tai hallituksen päätöksen­teko tarvitsee tukea. Olemme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla toimiva perinteinen isännöinti­toimisto, joka tarjoaa yksilöllistä, jokaiseen asiakkaaseen ja kiinteistöön kunnolla keskittyvää palvelua.

Laitamme taloyhtiösi asiat ajan tasalle – olemme apuna kaikilla kiinteistön elinkaaren osa-alueilla. Lue lisää isännöinti­palveluistamme ja ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, mikä yhtiösi tilanne on ja miten voisimme parantaa sitä.

Koulutetut, kokeneet isännöitsijät palveluksessasi

Kaikilla isännöit­sijöillämme on alan uusin koulutus ja turvallisuus­alan tausta. Meillä on runsaasti kokemusta isännöinti­toimen ohella esimerkiksi korjaus­rakentamisesta ja taloyhtiöiden turvallisuus­asioista. Olemme Suomen Isännöinti­liitto Ry:n jäsenyritys.

Mikäli jokin taloyhtiösi kuntoa, turvallisuutta, taloutta tai asumis­viihtyisyyttä koskeva asia mietityttää, ole meihin yhteydessä, niin jutellaan lisää. Munkin Isännöinnin isännöitsijä taitaa takuulla oikeat ratkaisut, joilla yhtiötäsi voidaan kehittää ja sen arvoa ylläpitää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kysy lisää palveluistamme tai anna palautetta. Muutto- ja remontti-ilmoituksien lomakkeet löydät omilta sivuiltaan. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

  • Isännöintiliitto Ry
  • Kiinteistöliitto Ry